Informasjon om henting

Avfallsekk.no tilbyr enkel og effektiv avfallshenting for privatpersoner og bedrifter i hele Norge. Vi samler Big Bags og store sekker med ulike avfallstyper, bortsett fra farlig avfall. Våre priser er konkurransedyktige, og du kan finne mer informasjon om priser og akseptabelt avfall i vår prisliste og avfallsguide.

For å bestille avfallshenting, fyll ut nødvendig informasjon i vår nettbutikk etter at du har fylt opp en Big Bag med avfall. Hentekostnadene avhenger av antall sekker og type avfall, og vi viser tydelig alle kostnader i bestillingsprosessen.

Vi garanterer henting innen 3-5 arbeidsdager, men vanligvis henter vi allerede neste arbeidsdag. Våre biler henter sekker uavhengig av farge.

Noen få huskeregler:

  • Sekkene skal fylles maksimalt opp til ca. 10 cm under toppkanten. Stor sekk har en markeringslinje eller strek som viser maksimal fyllegrad. Standard sekk har ikke en slik linje, men sekken bør ikke overfylles.
  • Husk sortering av avfall i henhold til vår avfallsguide.
  • Husk at våre biler må ha adgang til å hente sekken, så det bør være mulig å kjøre inn med en kranbil. Kranen kan heise en sekk over en hekk. Kranen har en maksimal lengde på 8 meter. Sekken må derfor være innenfor en avstand på 10 meter der kranbilen eller hentebilen kan parkere. Er du usikker, ta kontakt med oss på forhånd – vi løser det meste 🙂
  • Ikke legg farlig avfall i sekkene. Batterier skal ikke legges i sekkene, da dette kan forårsake brann på gjenvinningstasjoner.
  • Sekkene må være på bakkeplan. Hvis ikke, må vi kontaktes på forhånd.