Informasjon om henting

Informasjon om henting

Henting av avfall med Avfallsekk.no er en enkel og effektiv løsning for både private og bedrifter. Vi tilbyr henting av Big Bags fylt med ulike typer avfall, unntatt farlig avfall. Våre priser er konkurransedyktige, og vi henter avfall i hele Norge. Sjekk vår prisliste og avfallsguide for mer informasjon om priser og hva som kan kastes i sekkene.

For å bestille henting av avfall, fyll ut nødvendig informasjon i vår nettbutikk etter å ha fylt opp Big Bag med avfall. Hentekostnaden er basert på antall sekker og avfallstype. Vi har ingen skjulte gebyrer, og alle kostnader vises tydelig under bestillingsprosessen. Merk at ekstra kostnader kan påløpe dersom avfallssekkene er for tunge eller inneholder ulovlig avfall.

Vi henter normalt sekkene neste arbeidsdag, men du kan også velge økonomi-henting, som er litt billigere og innebærer at vi henter sekkene innen 14 dager. Våre lastebiler henter alle typer Big Bags, uavhengig av farge.

Velg Avfallsekk.no for henting av avfall fordi vi har nesten utelukkende positive kundeanmeldelser, tilbyr prismatch og henter avfall over hele landet.

Ta kontakt med oss dersom du har ytterligere spørsmål eller ønsker veiledning om våre tjenester!