Alt om frakt

Express

Vi tilbyr raske og fraktfrie leveringer av sekker til kunder i Stor Oslo på hverdager, helt uten fraktkostnader! For levering samme dag, legg inn bestillingen før klokken 12 (gjelder mandag-fredag).

Bring eller Post Nord:

Alternativt kan du velge levering gjennom Bring eller Post Nord. Prisene starter fra 99 kr. Vi tilbyr både hjemlevering og levering til nærmeste postkontor for privatpersoner, samt direkte levering til bedrifter for bedriftspakker.

Henting fra lager:

Du kan også hente sekker fra vårt lager i Dynamitveien 11, 1400 Ski. Lageret er åpent 9-15 mandag-fredag. Ring 466 75 200 når du er ved lager, og vi kommer og åpner døren.

Pallefrakt:

For større bestillinger som krever pallefrakt, vil fraktprisen bli beregnet manuelt. Normalt brukes pallefrakt på bestillinger som har volumvekt mer enn 35 kg. Volumvekt beregnes kombinasjon av pakkedimensjoner og vekt.

Uavhentede pakker og retur:

Vi forbeholder oss retten til å debitere kostnadene for den håndteringen som oppstår når en pakke ikke blir hentet (returfrakt, ekspederingskostnader osv.). Derfor tar vi en avgift på 200 kr dersom pakken ikke hentes ut. Forsendelsen ligger på hentestedet i 7 dager, før den returneres til oss. Merk derfor: Om du angrer et kjøp og vil returnere varen, må du først hente pakken og så registrere retur her.

Les mer om retur.